Ben Makelaar Bouwbedrijf Goossen logo

Twee onder een kap (KTL)

:331m²
:92m²
:v.a. € 255.000 v.o.n

Omschrijving

Nieuwe, onder architectuur gebouwde, levensloopbestendige woning met fraaie eigen tuin met gunstige bezonning.

Het gemak van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Boven mogelijkheid voor extra slaapkamers. Prima locatie in de mooie nieuwbouwwijk De Singel in Kloosterzande. Voorzien van topklasse kunststof kozijnen en perfecte isolatie voor zeer lage energiekosten.

Begane grond

Entreehal met toilet en meterkast en garderobe, de trapkast en trap naar de verdieping, slaapkamer (12.8m2) met badkamer (inloopdouche, wastafel), toilet met fonteintje, woonkamer (40m2) met open keuken (keuken zelf niet inbegrepen ). benodigde aansluitingen in de keuken zijn aangelegd. Het sanitair van toilet en badkamer wordt afgewerkt opgeleverd. Er zijn stelposten inbegrepen voor de aankoop van wand- en vloertegels. Deze keuzes kunt u nu nog maken.
Vanuit de woonkamer zijn er openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
In de garage (3,04m x 7,26m) zijn aansluitingen voor wasmachine en droger. In de garage een elektrisch bedienbare geïsoleerde sectionalpoort. 

Eerste verdieping

Op de verdieping wordt de cv-ketel geplaatst en hier zijn (evenals in de garage) ook aansluitingen voor de wasmachine en –droger. Hier kunnen middels wanden enkele slaapkamers en eventueel een badkamer worden gemaakt, geheel naar eigen idee in te richten. Dit is niet inbegrepen in de prijs.

Tuin

Aan te leggen tuin, achtertuin is ongeveer 10m x 10m groot. Er is een achterom naast de garage. De tuin ligt heerlijk op het Westen.

Bijzonderheden

De woning wordt voorzien van witte kunststof kozijnen met HR++ glas en de voordeur in fraai antraciet. Oplevering kan in 2019 plaatsvinden.

Zoekt u een woning met alle gebruiksgemak en het gehele woonprogramma op de begane grond, met een eigen garage, tuin en alle privacy?

Bekijk dan zeker deze woning. Bel ons voor meer informatie!

Ik heb interesse in deze woning